1116 Budapest, Albertfalva utca 7.

 

Intézmény típusa: Magán, alapítványi, egyházi, illetve egyéb fenntartású óvoda

Az óvoda nevelési programja, tevékenységének bemutatása: Óvodánk Albertfalván családias, barátságos környezetben várja kis lakóit.A különböző művészeti ágak eszközeinek személyiségformáló erejét felhasználva valósítjuk meg céljainkat: képességfejlesztés, tehetséggondozás, iskolára való felkészítés. Az "ÉLMÉNY szobában" sajátos mikro-csoportos fejlesztéseket tervezünk a gyermekek önkéntes részvételével.

 

Fakultatív foglalkozások, különórák: Óvodásaink játékos foglalkozásokon, mesével, dallal, tánccal ismerkednek az angol nyelvvel. Hetente egy alkalommal járunk úszni és a közeli tornacsarnokba sportolni. A gyerekek elsajátíthatják a néptánc alapjait, amely komplex fejlesztő hatásán túl nagyon sok öröm forrása.

 

Rendelkezésre álló szolgáltatások: Heti rendszerességgel gyermekorvos és védőnő kíséri figyelemmel a gyermekek fejlődését. Logopédus és gyermek pszichológus segíti munkánkat. Az óvodában létező hagyományos kapcsolattartási formákon /szülői értekezlet, fogadóóra, nyílt nap/ túl közös programok szervezésével, illetve szülők számára szervezett fórumokon keresztül szeretnénk minél jobban bevonni a családokat az óvoda életébe.

 

Az óvodában működő csoportok száma: 1

 

Átlagos csoportlétszám: 21 fő

 

Csoportösszetétel: Vegyes (3 – 7 éves gyerekek egy csoporton belül)

 

Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Kapocsi Antónia

telefonszám: 06 20/973-0513

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.egerkiraly.hu

Kategória: