1112 Budapest, Kánai út 2. (Sportmax 1. épülete)

 

Intézmény típusa: Magán, alapítványi, egyházi, illetve egyéb fenntartású óvoda

 

Az óvoda nevelési programja, tevékenységének bemutatása:

A Ficánkoló Delfinek Óvoda  zöldövezeti környezetben, a Sportmax épületében található.
A SPORTMAX Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb sport- és szabadidőközpontja Újbudán a XI. kerületben, a Kamaraerdő - Péterhegy és a Budaörsi-dombság által körülhatárolt területen fekszik.
A sportcentrum európai színvonalon páratlan együttesben kínálja az aktív kikapcsolódás és az amatôr sportolás lehetőségét.
Óvodánk 3 csoporttal, 40 férőhellyel működik, rendelkezünk a működéshez szükséges minden hatósági engedéllyel.
Intézményünk valamennyi dolgozója arra törekszik, hogy minden gyermek otthonosan érezze magát az óvodában, személyiségének és jogainak teljes tiszteletben tartása mellett megkapjon minden segítséget testi, pszichés és mentális fejlődéséhez. Az óvodában használt egész napos társalgási nyelv az angol.
Mindennap délután tartunk egy órás játékos magyar foglalkozást, ahol nagyon sok körjátékot, mesét és verset ismerhetnek meg, így a gyermekek magyar szókincsük és kifejező készségük is bővül, színesedik.
5 éves kortól a magyar állampolgárságú gyermekek részére indítjuk a magyar iskola előkészítő programunkat, heti 4 alkalommal és 4 tantárgyban (logopédiai felkészítő, matematika, környezetismeret, zene - testnevelés). Ezek a foglalkozások segítenek a gyermekeknek az angol nyelven megszerzett tudás rendszerezésében és felkészítenek az elsős felvételikre. Az előkészítő munkánkat október hónaptól egyénre szabott felkészítő foglalkozással is bővítjük.

 

Fakultatív foglalkozások, különórák:

  • Úszás
  • Balett
  • Néptánc
  • Judo
  • Sí és korcsolya oktatás


Az óvodában működő csoportok száma: 3

 

Átlagos csoportlétszám: 12-15 fő


Csoportösszetétel: Homogén (Korosztályonként különböző csoportok)

 

Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Uzsoki Ágota
telefonszám: 06703722223
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.frisky.hu


Kategória: