2315 Szigethalom, Sugár utca 31/A


Intézmény típusa: Családi napközi

 

Az óvoda nevelési programja, tevékenységének bemutatása:

A családi napközi Szigethalom belterületén helyeszkedik el a Sugár utcában a templom melletti családi házban, jó közlekedési viszonyokkal.
Kialakításában igyekeztünk olyan környezetet kialakítani, ahol a gyermekek megtalálják az éppen nekik való játékokat, fejlõdhetnek, biztonságban és családias légkörben érezhetik magukat. A kis létszám lehetõséget nyújt a jobb odafigyelésre, nehezebben oldódó gyermek könnyebb beilleszkedésére. Ebben segít nekünk a 300nm-es füvesített kert, illetve a gyerekek különös igényeiknek a kielégítésére szolgáló külön szobák.
A gyermekek felügyeletét szakképzett gondozó látja el, tiszteletben tartva a gyermekek egyéniségét. Napi programjainkat is úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek szükségleteinek, napi életvitelüknek megfeleljen, ugyanakkor a különböző kézműves, torna, angol órák lehetõvé teszik a gyerekek fejlődését is.
Fontos szempont számunkra a gyerekek egészsége, ezért ételeinkben is az egészséges táplálkozásra forditjuk a hangsulyt, nem véletlen, hogy nem telik el nap gyümölcs fogyasztása nélkül.
Játszóházunkban lehetőség van a csemeték akár egy órára való elhelyezésére is.
Baba illetve gyerekzsúrok szervezését lebonyolítását is vállaljuk. Külön szobáink lehetővé teszik akár a hétköznapi megtartását is, nem zavarja a családi napközi napirendjét, nyugalmát.
Nyitvatartásunkkal megpróbáltunk a mostani rohanó világhoz alkalmaszkodni, de amennyiben egyéni igénye van kérem jelezze felénk, nem ismerünk lehetetlent.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen fel minket normál nyitvatartási időben vagy valamelyik elérhetőségünkön.


Fakultatív foglalkozások, különórák:

  • Angol tanulás
  • lovaglás
  • úszás

Rendelkezésre álló szolgáltatások:
  • Babazsúr
  • éjszakai gyerek felügyelet
  • babataxi

Az óvodában működő csoportok száma: 2


Átlagos csoportlétszám: 5 fő


Csoportösszetétel: Homogén (Korosztályonként különböző csoportok)


Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Király Gizella

telefonszám: 06205197515

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.lurkocsana.hu

Kategória: