A 4 méter magasságban lévő 29 feladatból álló kötélpálya, mely a festői Maros folyó mellett húzódik, igazán nagy izgalmakat nyújt azoknak, akik próbára akarják tenni ügyességüket, kitartásukat és erejüket.

 

Cím:

 

6900 Makó, Üdülőtelep

GPS: N: 46,19748°

E: 20,47253°

 

Csoportoknak:

+36 (62) 210 - 708 - Tourinform iroda

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon csak hétvégén:

+36 30 962 - 5171 (pénztár)

Nyitva tartás:

 

Ajánlott ruházat
Zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban! (Papucs használata tilos!) Ékszert, telefont nem szabad a pályára vinni! Fürdőruhában sem szabad a pályákat igénybe venni.

Magasság
A belépő ára testmagassághoz van kötve. 140 cm alattiak a felnőtt pályákat nem tudják igénybe venni. Ez biztonságtechnikailag indokolt, hiszen a biztosító drótkötél a 140 cm alattiaknak túl magasan van és nem tudnak felcsatolni. A magasságkorlátozás betartását szigorúan vesszük, ezért megértésüket köszönjük.

Időtartam
Az összes akadály kb. 2 óra alatt teljesíthető, ennyi időt biztosan el lehet tölteni a pályán - aki bírja! Ha valaki elfárad, bármikor megszakíthatja a „kalandozást”, majd folytathatja azt.

 

www.maroskalandpart.mako.hu