A Kalandliget hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. 

Magaslati kötélpálya: Két szinten, összesen 18 akadály, melyek nagy része olyan egyedi játék, mellyel sehol máshol az országban nem találkozhatnak az idelátogatók.

Drótkötélpálya: A kötélpályához kapcsolódó lecsúszás összesen 250 méternyi négy szakaszból álló drótkötélpálya. A leghosszabb csúszás közel 100 méter. A hotel parkjában fekvő dísztó felett is átcsúszhatnak a vendégek.

Mászófal:

8 méter magas, egy időben két fő mászhat a 32 m2-es felületen.

Íjászpálya:

4 lőállásban tradicionális íjakkal sajátíthatják el az íjászsportot.Remek kikapcsolódást nyújt baráti vagy családi körök számára.

Légpuska lőtér:

A vendégek korszerű 10 lövetű légfegyverekkel tesztelhetik lő készségüket a 10 méterre elhelyezett céltáblákra, bukócélra és mozgó célra egyaránt.

Paintball pálya:

Az erdei paintball pályán két max. 10 fős csapat küzdhet egymás ellen a több mint 40, fából készült fedezék takarásában. Védőfelszerelést és a legkorszerűbb félautomata markereket biztosítanak.

Quad park:

4 db Yamaha Grizzly nyergében próbálhatják ki a terepmotorozás e speciális formáját az off-road szerelmesei a 10000m2-en elterülő pálya kanyargós, bukkanókkal tarkított útjain.

Kapcsolat:

Cím: 2375 Tatárszentgyörgy-Sarlóspuszta

Megközelíthető az M5-ös autópályán gépkocsival gyorsan és kényelmesen. Budapesttől való távolsága 65 km.

GPS koordináták: N 47.04388 E 19.34385

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-20-954-0818

 

Kategória: