Ajka mellett a Bakonyban, igazi betyáros szórakozás vár! Programok, kalandok és szolgáltatások tömkelege várja a látogatókat. Néhány izgalmasabb kaland a teljesség igénye nélkül: Drótkötélpálya Próbáld ki Magyarország leghosszabb drótkötélpályáját! Felejthetetlen élményt nyújt a bébi pálya, a négy gyerekpálya, a három felnőtt pálya és a 150 m hosszúságú tócsúszó pálya vállalkozó kedvű vendégeinknek.

A pályák különböző nehézségűek, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Felszerelés (sisak és beülő) a helyszínen bérelhető. Animátorok segítenek az öltözésben, igény esetén ingyenes oktatást is biztosítunk és két tanulópályánk is van az “elsőbálozók” részére.  

Hófánk Szánkózás hó nélkül? Igen lehetséges, ráadásul úgy, hogy a szánkót gumiteknőhöz hasonlító fánkok helyettesítik! A száguldáshoz 3 pálya áll rendelkezésre. Egy egyenes, ahol a pálya tóban végződik (fürdőruha ajánlott) és két kanyarokkal tűzdelt. A pályák tetejét pedig felvonóval lehet megközelíteni.
A pályákat kicsik és nagyok egyaránt biztonságosan használhatják, de a vízben végződő részt részt, csak azok vegyék igénybe, akik jól úsznak! A sebesség és a pörgés borzongása igazi felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg mindenkit. 

Trambulin Egymás mellett 4 gumiasztal áll a vendégek rendelkezésére, hogy beülőbe bekötve, a két oldalról megfeszített gumikötelek segítségével ugráljanak föl-le a trambulinjaikon. Az ügyesebbek előre-hátra át is fordulhatnak. A gumikötelek feszességét az egyedi igényekhez igazodva animátoraink állítják be távirányítással. A játékot mindenki kb. 5 percig használhatja, a maximális súlykorlát 70 kg.
Betyár rafting Igazi vadregényes szórakozás. A gyerkőcök (max. 50 kg) a Torna patak medrében tudnak lecsorogni gumitömlőkön (olyan mint a hófánk) ülve. A túra kb 15 percig tart. A gyermekek a sodródás élményén túl megismerkedhetnek a patakpart élővilágával is.
Csak tavasztól őszig (napos, meleg időben)  működik, megfelelő vízállás mellett!
Íjászat A hunok nyilaitól ments meg Urunk minket!” - kapott szárnyra a szállóige a Római Birodalomban, őseink íjásztudománya láttán. Kíváncsi vagy, vajon mi volt a titkuk? Szeretnél megismerkedni ezen ősi sportág alapjaival? Vagy már elmerültél a rejtelmeiben, csak nincs hol gyakorolnod? Íjászpályánkon lehetőséged nyílik rá!
 
Kalandvár A főépülettől 20-30 méternyire 5 hatalmas fa köré épített kalandvár várja a játékos kedvű gyerekeket. A játszóteret félköríves sánc védi, az átjutást pedig egy kisebb alagút szolgálja. A kalandvárban megtalálhatók: függőhidak, csúszdák, mászókák, kuckók és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladat. A fák lombkoronája óvó árnyékkal védi a gyermekeket a napsugaraktól. A játszótér önfeledt szórakozás, ügyességi feladatok és a játszva tanulás élményét kínálja kisebbek és nagyobbak részére egyaránt.
 
Sobri Jóska Kaland- és Élménypark
8446 Kislőd, Vashámor
 
 
Kategória: