Ha szeretné megismerni teljesítőképességének határait, ha kedveli a próbatételeket, kihívásokat, ha szeretne Tarzan vagy Jeane bőrébe bújni, akkor irány az ország legnagyobb kalandparkjába, Miskolctapolcára! A Park Miskolctól néhány kilométerre, Miskolctapolca szívében, a csónakázó tavat ölelő erdő fái között található.

Magyarország legnagyobb természetes környezetbe épített kalandparkja, mintegy 1000 m2-en, egy kék (könnyebb), egy piros (nehezebb) és egy fekete (extrém) pályarendszerre tagolódik, 25 kiépített akadálypályájával. A kék pálya 3-11 m-es, míg a piros és a fekete pálya 4-11 m-es magasság között mozog.

A csapatépítő tréningeket szakképzett, gyakorlott oktatókkal, akkreditált formában végezik, így a szakképzési hozzájárulás terhére is igénybe vehetők.

Minden 14 év alatti résztvevő mellé kötelező a túravezetői vagy szülői felügyelet! A pályarendszeren egyszerre maximum 50 fő tartózkodhat!

Gyermekek biztonságosan 140 cm -es magasságtól vehetnek a túrákon részt!

Menetidő: 1-1 pálya esetén 30-40 perc, míg kombinált pályánál kb.60-80 perc szükséges a végighaladáshoz egy főre vonatkoztatva, ami csoport esetén kb. 2 - 2,5 óra időtartamot jelent 1-1 pálya esetén.

Kapcsolat:

Információ, bejelentkezés: 46/400-225

www.kalandturapark.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: Miskolctapolca, Garas sétány, Csónakázó-tó mellett

 

Kategória: