1161 Budapest Kornél u. 11.

 

Intézmény típusa: Családi napközi

 

 

Az intézmény nevelési programja, tevékenységének bemutatása: Mi lenne ha minden egyes napunkat örömmel, játékkal és vidámsággal töltenénk? Kivé, mivé tudnánk akkor válni?

A hét minden napjára kínálunk tematikus foglalkozásokat, ahol játékos formában, a célnak megfelelő eszközök segítségével fejlesztjük a gyermekek készségeit, segítünk a társas kapcsolatok kezelésében.Nagy gondot fordítunk a napi rutin elfoglaltságok: étkezés, szobatisztaság, öltözködés, rend- és rendszer ismeret fejlesztésére.

Önállóságra neveléssel teret engedünk a gyermek önbizalmának kibontakozására.
Fontos szerepet kap bölcsődénkben a gyerekek egészséges életmódra szoktatásán belül a mozgásfejlesztés.

 

Fakultatív foglalkozások, különórák:

  • Csiri-biri torna - csoportos fejlesztő foglalkozás
  • Alapozó terápia - kiscsoportos vagy egyéni foglalkozásokon többek között az emlékezet, a figyelem, a térbeni és időbeni tájékozódás, a szerialitás, a logikus gondolkodás és a nyelvi képességek kerülnek előtérbe, de nagy gondot fordítunk a mozgáskoordináció és a finommotorika fejlesztésére is.
  • Iskolaelőkészítő foglalkozás - Játékos csoportfoglalkozásaink egyrészt motiváló hatásúak, ráadásul az itt szerzett sikerélmények magabiztossá, versenyképessé teszik a gyermekeket.
  • Szeretettel várjuk azokat a nagycsoportos, iskolába készülő óvodásokat, akik játékosan szeretnének ráhangolódni a jövő évi iskolakezdésre a későbbi sikerességük érdekében.

Rendelkezésre álló szolgáltatások:

  • heti 2-3 alkalmas gyermekfelügyelet
  • fél napos gyermekfelügyelet
  • bölcsődei ellátás, óvodai felkészítés
  • napi 4 étkezés

Az intézményben működő csoportok száma: 2

 

Átlagos csoportlétszám: 7

 

Csoportösszetétel: Részben osztott csoportok ( pl: kis-középső és középső-nagy csoportosok külön)


Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Tejfalussy Katalin

Telefonszám: 06/70 573-6000

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.babanapkozi.hu