1162 Budapest, Rákóczi út 162.

Intézmény típusa: Magán, alapítványi, egyházi, illetve egyéb fenntartású óvoda

 

Az intézmény nevelési programja, tevékenységének bemutatása: Magánóvodánkat a XVI. kerületben, Zugló és Újpalota határán, családi házas övezetében egy minden igényt kielégítő két szintes családi házban hoztuk létre. Családias ellátást biztosítunk 2 kis létszámú (18-20 fő) vegyes korosztályú csoportnak, ami lehetőséget ad arra, hogy minden egyes gyermekkel egyéni fejlettségi szintjének megfelelően foglalkozzanak az óvónénik, megadva a gyermek számára az egyéni fejlődést és a sikerélményt.

Fontos számunkra a mindennapos mese, vers, éneklés, környezettudatosságra való nevelés, az egészséges életmód szokásainak kialakítása, formálása, és nem utolsó sorban a gyermek elsődleges és legfontosabb tevékenysége a JÁTÉK.

 

Fakultatív foglalkozások, különórák:

Fakultatív progrmajaink:

  • úszás,
  • balett,
  • sakk,
  • népitánc

Rendelkezésre álló szolgáltatások: Anyanyelvi pedagógus asszisztensünk segítségével, játszva sajátítják el a hozzánk járó gyerekek az angol nyelvet.

Hogy miért mi?

A bölcsőde és az óvoda azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: a család után, ez az első olyan szintér ahol a gyermek szocializálódik, itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia, itt szerzi meg első barátait, itt éli meg az „élet fontos pillanatait”, ezért fontos hogy ez olyan közegben történjen , ahol a gyermekek érdeke mindenek felett áll, és ez a hely az Édenkert óvoda.

Óvodánkban szakképzett, gyermekközpontú pedagógusok dolgoznak, akik kellő odafigyeléssel, szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára kiegyensúlyozott nyugodt környezetet biztosítsunk a mindennapokhoz.

Főzőkonyhával rendelkezünk, saját szakácsunk készíti el a gyerekeknek az egészséges, változatos, házias jellegű ételeket.

 

Az intézményben működő csoportok száma: 2

 

Átlagos csoportlétszám: 18

 

Csoportösszetétel: Részben osztott csoportok ( pl: kis-középső és középső-nagy csoportosok külön)

 

Kapcsolat:

telefonszám: 06/30 410-4992

e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.edenkertovi.hu