1213 Budapest, Sáska u. 26.

 

Intézmény típusa: Családi napközi

 

Az óvoda nevelési programja, tevékenységének bemutatása:

A Mackó Családi Napközi a XXI. kerület Csepel Királyerdőben egy csendes utcában fogadja a gyermekeket 6 hónapos kortól 6 éves korig. Mackó Családi Napközink biztonságot és odafigyelő szerető gondoskodást nyújtó környezetében arra törekszünk, hogy a kicsik jól érezzék magukat nálunk, ezért sok játékkal, mesével, dallal gazdagítjuk az együtt töltött időt.

Mivel a gyermekek alapvető lételeme a mozgás, a játék, így ezt a soha el nem múló igényüket kihasználva igyekszünk őket szórakozva fejleszteni, tanítani. Fontos hangsúlyt fektetünk a készségek, kreativitás fejlesztésére, eltérő fejlődési ütemüknek szem előtt tartásával az egészséges, harmonikus személyiségfejlesztésre, minőségi táplálkozásra.

Feladatunknak tekintjük, hogy már egész kicsi kortól kezdve a természet, állatvilág szeretetére és védelmére neveljük őket. Szakképzett pedagógusaink empatikusan segítik a kicsiket az étkezésben, játékban, pihenésben, tisztálkodásban. Segítik őket, hogy megtalálják helyüket a közösségben és minél több sikerélményük lehessen családi napközinkben az érkezés pillanatától a hazamenetelig.


Fakultatív foglalkozások, különórák:

  • baba mama foglalkozás
  • kézműves foglalkozások


Rendelkezésre álló szolgáltatások:

  • Gyermekek napközbeni ellátása
  • alternatív gyermek felügyelet
  • játszóház
  • gyermek hotel
  • angol nyelv oktatás, svéd (társalgás)


Az óvodában működő csoportok száma: 1

 

Átlagos csoportlétszám: 7 fő

 

Csoportösszetétel: Homogén (Korosztályonként különböző csoportok)


Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Bálint Erika

telefonszám: 70-5973729

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.mackocsana.hu