1114 Budapest, Kanizsai utca 47.

 

Intézmény típusa: Családi napközi


 

Az óvoda nevelési programja, tevékenységének bemutatása:

A Budapest, XI. ker. Kanizsai utca 47. szám alatti Züm-Züm Bölcsi Családi Napköziben fő feladatunknak tekintjük a 5 hónapos -3 éves gyermekek napközbeni ellátásán, gondozásán túl, a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak, eltérő fejlődési ütemének szem előtt tartásával az egészséges, harmónikus személyiségfejlesztését családias hangulatban.

Családi napközink szülő helyettesítési funkciót tölt be, a szülőt a nevelésben primer szereplőnek tartjuk, a családi napközink pedig együttmüködő partner ebben. Ilyen módon támogatjuk a munkavállalásra kényszerülő szülőt, családi segítség stb. hiányában szenvedő szülőt, illetve a saját személyiségfejlődését családon kívüli tevékenységgel biztosítani kívánó felnőttet.

Harmónikus működésünkhöz, az ellátások, szolgáltatások során szem előtt tartjuk mindenekelött a gyermekek érdekeit, ezen kívül figyelembe vesszük a szülők igényeit, valamint az ellátó intézmény képességét és reális lehetőségeit a szolgáltatásnyújtásban.


Rendelkezésre álló szolgáltatások:

Szolgáltatásaink közé tartozik a rendszeres étkeztetés, a különféle foglalkozások, a szabadidő megtervezése, a szabad játék, a nyugodt pihenés biztosítása, valamint a mozgás szabad levegőn. Napi négyszeri élelmezést biztosítunk, melyen belül a reggeliről, a tízórairól és az uzsonnáról magunk gondoskodunk helyben, a lakás konyhájában. Az ebédet is saját konyhánkban készítjük el, hogy minden Gyermek korának megfelelő élelmiszerben részesüljön!!! Odafigyelünk arra, hogy a gyermekek sok vitaminhoz és egészséges ételekhez jussanak. A konyhatechnológiai és higiénés utasításokat ismerjük és betartjuk.

Ezen felül angol oktatás minden nap - anyanyelvi tanár segíti munkánkat.

 

Az óvodában működő csoportok száma: 1


Átlagos csoportlétszám: 7 fő


Csoportösszetétel: Homogén (Korosztályonként különböző csoportok)


Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Kurucz-Kováts Dóra

telefonszám: 06204826564

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.zumzumbolcsi.hu