1031 Budapest, Zaránd u. 17/B.

Intézmény típusa: Családi napközi

 

 

Az intézmény nevelési programja, tevékenységének bemutatása: Vissza szeretne menni dolgozni, de nem vették fel gyermekét bölcsődébe vagy óvodába? Esetleg nem akarja nagy létszámú közösségbe elhelyezni őt? Nyugodtabb lenne, ha gyermeke akkor is kertes, családias légkörben, minőségi feltételek közt tölthetné idejét, ha Ön nem lehet Vele? Vagy pusztán arról van szó, hogy gyermekének szüksége van társas kapcsolatokra, hogy egy összetartó, kreatív, vidám kis közösséghez tartozzon? Tapasztalt munkatársainkkal ezekre a problémákra szeretnénk megoldást kínálni a III. kerületi Római-part védett, családi házas övezetében található Szőlőfürt Családi Napközikben. Az intézményünknek helyet adó ingatlan földszintje és kertje kifejezetten a gyermekek igényei szerint kerültek kialakításra. Előzetes egyeztetés után látogassanak el hozzánk, és szerezzenek személyes tapasztalatokat nálunk, hamarosan szeretettel várjuk! További információk, képek, hírek honlapunkon és facebook oldalunkon. Hitvallásunk: „Szeretnénk olyan erősek lenni, mint az az egy szőlőtőke, ami a házunkat körülfutja! Szeretnénk olyan összetartó ERŐ lenni, mint a szemeket összefogó szőlőfürt! Szeretnénk, hogy a látszólag egyforma kis szemek, megtartva egyéniségüket, együttműködő, mosolygós közösséget alkossanak!”

 

Fakultatív foglalkozások, különórák: Havonta tematikus, nyílt programok

  • kézműves foglalkozások
  • néptánc
  • zenebölcsi foglalkozás
  • aktuális ünnepekhez kapcsolódó programok.

Sikeres rendezvényeink 2012-ben: szüreti mulatság, Márton napi libabál, hangszervarázs zenedélután, Római-parti vízi Mikulás.

 

Rendelkezésre álló szolgáltatások:

  • Születésnapi zsúrok, gyermekrendezvények lebonyolítása igény szerint.
  • Gyermekfelügyelet előzetes egyeztetés alapján nyitvatartási időn túl, akár hétvégén is.
  • Egyénre szabott készségfejlesztés. (logopédia, mozgás, kézügyesség, iskolára való felkészítés).

 

Az intézményben működő csoportok száma: 1

 

Átlagos csoportlétszám: max. 7 fő

 

Csoportösszetétel: Részben osztott csoportok ( pl: kis-középső és középső-nagy csoportosok külön)

 

Kapcsolat:

Intézményvezető neve: Szövényi Ernőné

telefonszám: 06/1 388-6606, 06-20-323-1013

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.szolofurtcsana.hu