Programajánló

Keresés

BejelentkezésHome

defaultDajka állás


Hirdetés száma: 1875

Babysitter, dadus, Gyermekfelügyeletet vállalok, tapasztalat

Hirdetések megtekintése : Gabriella
Keres
Munkavégzés időpontja : Egész nap
Hirdető életkora: : 30
Tisztelt Családok ( Jó modú Családok)! Gyermekfelügyeletet, babysitter, aupair, nanny, nevelői, dajka munkát vállalok szinte azonnali kezdéssel. Olyan fogadó családot keresek, akik hosszútávra terveznek.Akik 2-4-6 hetes váltásban külföldön dolgoznak, vagy állandóan éjszaka és kell a segítség. 30 éves független, utazást szerető nő vagyok, Angol, jogsi van. Gyakorlatom van 10 év. Foglalkoztam csecsemőkkel ( 2-10 hónapos babákkal), óvódáskorúakkal ( 3-6évesekkel) és kis iskolásúakkal is ( 6-13évesig).Tanulok is a gyerekkel. Dolgoztam külföldön családoknál is Ausztriában és Angliában is. Egészségügyi Főiskolát is végeztem. Most is hosszútávra keresek családot, lehet külföldi, nagycsaládos vagy egyedülálló szülő is. Ha lehetséges mihamarabb kezdenék vagy december 1-től. Ünnepnap és hétvégén is hívható vagyok. Szeretek utazni, mobilis vagyok. Hívjon bátran
Ár: 0 Ft
Hirdető:
>>> Jelentkezz be a hirdető adatainak megtekintéséhez <<<
nopic

Hirdetés száma: 1873

Dajka állás

Hirdetések megtekintése : Győri Ildikól
Keres
Munkavégzés időpontja : Munkanapokon
Hirdető életkora: : 53
Dajka képesítést szereztem,gyermekszerető,kedves nem dohányzó,magára igényes hölgy vagyok. Kapcsolat tartásom a dolgozókkal,szülőkkel gyermekekkel nagyon jó.Kiegyzúlyzott vagyok meglátom az elvégzendő feladatokat és ennek tudatában végzem el.A gyerekekkel kedves türelmes vagyok kéréseiket teljesítem.Óvodapedagógusok napiredi programjába aktívan részt vettem.
Magán Óvodában,vagy Bölcsödében is szívesen elhelyezkednék.
Ár: 85000 Ft
Hirdető:
>>> Jelentkezz be a hirdető adatainak megtekintéséhez <<<
nopic

Hirdetés száma: 1877

Óvodai dajka állást keresek

Hirdetések megtekintése : Pauer Miklósné (Krisztina)
Keres
Munkavégzés időpontja : Munkanapokon
Állandó munkaként
Hirdető életkora: : 43
Több mint 6 éves gyakorlattal rendelkezem a bölcsődei gyermeknevelés tekintetében, igaz eme tapasztalat sok évvel ezelőtti, de nagy gyakorlatot szereztem a gyermekgondozás területén saját gyermekeim nevelése során is.
Sajnos az évek múlásával eltávolodtam eredeti szakmámtól, és az élet egészen más irányba indult velem, de lelkemben mindig is megmaradt a kisgyermekekhez való ragaszkodás és a hozzájuk való könnyed alkalmazkodás érzése.
Immáron úgy alakult az életem, hogy szeretnék kiteljesedni és megtalálni önmagamat egy olyan munkakör betöltése által, amelyet valóban szeretek és szívesen végzek.

Jelenleg esti gimnáziumba járok, az érettségi 2014 májusában várható. A Dajkaképző OKJ-s tanfolyamot elvégeztem, jelenleg a vizsga időpontjának eljövetelére várok (12.05.). A vizsgához szükséges gyakorlati napokat a VIII. Százados út 8-14 sz. alatti óvodában végzem. Referencia személyként Váradiné Orosz Ágnes óvódavezetőt szeretném megjelölni.
Terveim közt szerepel a pedagógiai asszisztensi végzettség elsajátítása, majd a későbbiek folyamán óvónő szeretnék lenni.
Két nagykorú lányom önálló életet kezdett, és 6 éves fiam mellett most nyílt lehetőségem a munkakeresésre. A kisfiú születése nagy mértékben megváltoztatta életemet. Férjemmel kiegyensúlyozott házaséletet élünk.
Környezetem tisztességes, becsületes, érzékeny emberként ismer. Békés, nyugodt természetű vagyok. Szeretem a rendet és a tisztaságot – ez utóbbira igen nagy hangsúlyt fektetek.
Szeretek csapatban dolgozni a közös célok eléréséért. Természetesen önálló munkavégzésre is képes vagyok, meghozva a szükséges önálló döntéseket és végrehajtva azokat. Vannak önálló gondolataim, melyeket szívesen megosztok másokkal, a rugalmasabb munkavégzés érdekében.
Ár: 0 Ft
Hirdető:
>>> Jelentkezz be a hirdető adatainak megtekintéséhez <<<
Óvodai dajka állást keresekKiemelt hirdetések

Hozzászólások

Szavazás

Gyermekének iskolát választ. Elmennek iskolai nyílt napokra?
 


-

Home - Kapcsolat - Szerzői jogok, felelősségvállalás - Média Támogatási Program - Programajánló - Impresszum